Θα χαρούμε να έρθουμε σ’ επικοινωνία μαζί σας και να βγάλουμε τη σωστή “κομμένη & ραμμένη στα μέτρα σας” προσφορά, καλύπτοντας κάθε σας ανάγκη.

Πάρε Προσφορά

Ενεργειακά Κουφώματα

Τα ενεργειακά κουφώματα-Υβριδικά Συστήματα Αλουμινίου , είναι ένας συνδυασμός Profil Αλουμινίου και ειδικού Profil Πολυαμιδίου. Είναι αποκλειστικά σχεδιασμένα και κατασκευασμένα για την αποτελεσματικότερη εξοικονόμηση ενέργειας και την σημαντική συμβολή τους στην ουσιαστική προστασία του Περιβάλλοντος.
Η χρήση τους συμβάλλει στη δραστική μείωση του συνολικού συντελεστή μεταφοράς θερμότητας μέσω του κουφώματος με κύρια αποτελέσματα την μειωμένη ανάγκη λειτουργίας συστημάτων -θέρμανσης ή ψύξης. Κατ’ επέκταση και την εξοικονόμηση οικονομικών πόρων, τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα.
Οι Σειρές Αρχιτεκτονικών Συστημάτων Europa Hybrid A40 SI/HSEuropa 5500 HybridEuropa 6000 Hybrid , Europa 8500Europa 8000EOS 60 , ESS34 & ESS47 καθώς και οι σειρές θερμομονωτικών ρολών Europa 990 Hybrid, Europa 999 Hybrid και Europa 950 Hybrid, έρχονται να ικανοποιήσουν όλες τις ανάγκες σας .Προσφέρουν μεγάλη ποικιλία χρωμάτων για όλους τους προϋπολογισμούς, καλύπτοντας το Πρόγραμμα Ενεργειακής Αναβάθμισης των κατοικιών “Εξοικονομώ Αυτονομώ”.

Γιατί να επιλέξω κουφώματα από αλουμίνιο;

Υπάρχουν σίγουρα αρκετές επιλογές υλικών για παράθυρα και πόρτες. Πού όμως υπερέχουν τα κουφώματα αλουμινίου ;

Tο αλουμίνιο αποτελεί ένα μέταλλο με εξαιρετικές μηχανικές ιδιότητες, το οποίο έφερε την επανάσταση σε πολλούς τεχνολογικούς τομείς. Αν και πολύ πιο ελαφρύ από άλλα μέταλλα, διαθέτει πολύ υψηλές μηχανικές αντοχές και για αυτό χρησιμοποιείται κατά κόρον στην πολύ απαιτητική αεροναυπηγική. Επίσης, είναι πολύ ανθεκτικό απέναντι σε πολλές μορφές διάβρωσης και απαιτεί σχεδόν μηδενικό κόστος συντήρησης.

Επιπλέον, το αλουμίνιο αποτελεί το 3ο πιο συχνό στοιχείο στο φλοιό της γης; Αποτελεί ένα «πράσινο» υλικό, που έχει τη δυνατότητα να ανακυκλώνεται για πάντα, διατηρώντας ακέραια τα χαρακτηριστικά του, χωρίς κάποια ποιοτική υποβάθμιση. Πολλές φορές μάλιστα μέσω της ανακύκλωσης μπορεί ποιοτικά να αναβαθμιστεί!
Τέλος, η ενέργεια που απαιτείται για την ανακύκλωση του είναι μόλις το 5% εκείνης που καταναλώνεται για την αρχική παραγωγή του.

Υβριδικά Κουφώματα Ανοιγόμενα

Υβριδικά Κουφώματα Συρόμενα

Υβριδικά Κουφώματα Πτυσσόμενα